Gå till innehåll

Företagsträff med de globala hållbarhetsmålen i fokus

Fabriksbyggnad med energieffektivitetssymboler

Vill du hjälpa ditt företag att öka sin konkurrenskraft, skapa nya affärer, ekonomisk vinning, säkra kompetensförsörjning, bidra till generationsmålet och utveckla ert hållbarhetsarbete enligt FN:s hållbarhetsmål i Agenda 2030? Kom då till Forum i Örkelljunga den 20 juni!

Välkommen till en affärsmässig mötesplats med de globala hållbarhetsmålen i fokus. Dagen är evenemang 2 i konceptet Ystadmodellen och kommer att präglas av panelsamtal, affärsperspektiv och finansiering. Vi har bjudit in företag som berättar hur deras omställningsresa gått till och ger konkreta exempel på samarbeten och affärer de gjort. Dagen syftar till att stötta deltagande företag och organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete och nå nya affärer genom inspiration, kompetenshöjning och stor möjlighet till nätverkande.

Det finns inga krav på att ha deltagit i tidigare evenemang eller delta i nästföljande evenemang. Läs mer om de fem evenemangens innehåll på https://www.hutskane.se/ystadmodellen/ Länk till annan webbplats.

Dagens program och dess innehåll hittar du på: https://www.hutskane.se/kalender/fns-hallbarhetsmal-20-juni/ Länk till annan webbplats.  

När: Den 20 juni kl. 08:30-12:00

Var: Forum i Örkelljunga, Kungsvägen 22, 286 34 Örkelljunga. Hitta hit! Länk till annan webbplats.

Kontakt: sonia.denkiewicz@hutskane.se

Sidinformation

Senast uppdaterad:
7 juni 2023